Vakantiepark 't Rheezerwold
Vakantiepark 't Rheezerwold

Veelgestelde vragen Kamperen

Is mijn kampeerplaats inclusief elektra?

Bij uw reservering zit standaard een aansluiting van 8 ampère en een gebruik van 5 kWh per dag inbegrepen. Meerverbruik wordt bij vertrek afgerekend tegen € 0,65 per kWh. 

Let op: arrangementen kunnen hier van afwijken.

Zijn alle kampeertarieven inclusief?

De tarieven zijn inclusief douche en warm water, gratis Wifi, 8 ampère stroomaansluiting met 5 kWh gebruik per dag, toegang tot het zwembad, de tennisbaan en de speelfaciliteiten. Toeristenbelasting is exclusief en wordt berekend na het aantal personen en overnachtingen.

Een hoger àmperage of een hoger elektra verbruik zijn tegen bijbetaling.

Heb ik een watertappunt bij de plaats?

Ja, om het watertappunt op uw plaats te bedienen, dient u een tapkraansleutel te hebben. Deze kunt u ook aanschaffen in de receptie á € 2,-

Wordt het privé sanitair dagelijks of tussendoor schoongemaakt?

Het privé sanitair wordt bij aankomst schoon opgeleverd. Tussendoor zal deze niet worden schoongemaakt. Ook niet wanneer u voor een lange(re) periode geboekt heeft.

Mag ik grondzeil gebruiken?

Wij adviseren u om onder de voortent géén afsluitend plastic grondzeil te gebruiken maar alleen ademend grastapijt. Onder de luifel mag alleen gebruik worden gemaakt van een zogenaamd grasvriendelijke doorgroeimat (geen worteldoek!) die bij langere afwezigheid moet worden opgerold.

Deze regel is gemaakt om schade aan de grasmat te beperken en om gasten die na u komen, ook nog een groene kampeerplaats aan te bieden.

Zijn voortenten/luifel/partytenten toegestaan?

Bij ons vakantiepark is het toegestaan om 1 voortent en 1 open luifel te plaatsen voor uw caravan. Meerdere voortenten en luifels worden niet toegestaan evenals het plaatsen van luifels etc. aan de achterkant van de caravan.

Wilt u gebruik maken van een partytent dient dit in overleg te gaan met de receptie! 

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn toegestaan, maximaal 2. 
Honden dienen wel ten alle tijden op het park aangelijnd te zijn. De honden mogen niet uitgelaten worden op het park! 

Mag er een bijzettentje bij mijn kampeermiddel geplaatst worden?

Ja dit mag.
Het bijzettentje mag niet groter zijn dan 4 m2 en moet binnen de eigen plaats blijven. Eventueel moet de auto naar de parkeerplaats verhuizen.