• 14 kilometer van Ommen
  • Kamperen nabij de Vecht
  • Staanplaatsen met privé sanitair
 

Camping nabij Ommen

Kamperen bij Ommen? Dan zit u bij Vakantiepark 't Rheezerwold helemaal op de goede plek. Met de veelzijdige natuur en de leuke uitstapjes zult u zich geen moment vervelen. Op het park zijn vele faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Zo is er een binnen- en buitenzwembad, een sauna, vele sport- en spelactiviteiten voor de kinderen en kunt u genieten van de horeca op de camping. Naast het gezellige park kunt u natuurlijk gemakkelijk een dagje naar Ommen wat een kwartiertje rijden is van de camping (14 kilometer). Alles voor de leukste vakantie!

 
 

Accommodations

Boek een accommodatie op Vakantiepark Rheezerwold, in de omgeving van Hardenberg. De vele faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie.
 

Camping

Kamperen op een ANWB 5-sterren camping? Boek dan uw kampeerplaats op Vakantiepark Rheezerworld, gelegen in de omgeving van Hardenberg!
 

Uw vakantiehuis bij Ommen

Op Vakantiepark 't Rheezerwold bij Ommen kunt u kiezen tussen verschillende vakantiehuisjes. Alle huisje zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er chalets, stacaravans, verschillende lodges, een trekkerhut en zelfs een kasteel! Voor ieder dus wat wils. De accommodaties zijn voor maximaal 4 tot 10 personen. Liever kamperen dan een vakantiehuis bij Ommen huren? Dat kan natuurlijk ook bij ons! Op ons vakantiepark bij Ommen kunt u kiezen uit een staanplaats van 100 tot 150 m². De Luxe Comfort XL plekken beschikken ook nog over privé sanitair. Ideaal voor wanneer u het sanitair liever niet wil delen met andere camping gasten. Tijdens het kamperen nabij Ommen mag u ook uw huisdier meenemen op de staanplaats, wel zo leuk dat de hond ook mee kan! Over het hele park is ook gratis WiFi waardoor u thuis iedereen op de hoogte kunt houden van uw vakantie bij Ommen! 

 

Onze camping bij Ommen in het kort

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Animatie tijdens de schoolvakanties
  • Minishop met verse broodjes
  • Brasserie en cafetaria op de camping
  • Gelegen nabij de Vecht
 
 
 

Camping aan de vecht bij Ommen 

Vakantiepark 't Rheezerwold ligt in de omgeving van Rheeze wat prachtig is om door heen te wandelen of te fietsen. Ook is het een mooie plek om een bootje te huren en zelf de omgeving te ontdekken op de Vecht. Wanneer u een keer van plan bent een dag eropuit te gaan is het leuk om vanaf de camping naar Ommen te gaan. Ommen is een gezellig stadje waar u fijn kunt winkelen en op het terras kunt zitten. Ook is het leuk om een museum te bezoeken. Ommen is ook een historische stad waar meerdere musea staan zoals: het Nationaal Tinnenfiguren Museum, het Vliegermuseum en het Streekmuseum. Genoeg te doen tijdens op onze camping nabij Ommen! 

 
 
 
8.6

Our guests rate this accommodation with an average of 8.6.