Holidaypark Rheezerwold

Thu, 28 Jun 2018 19:30 hour - Ballonfestival

Around park
-

In de laatste week van juni vindt het kleurrijke Ballonfestival plaats op de uiterwaarden van de Vecht. Gedurende drie dagen zullen de meest bijzondere en exclusieve ballonnen opstijgen vanaf het feestterrein aan De Brink in Hardenberg.

Dit jaarlijkse ballonfestival is tevens de opening van de zomerprogrammering. Elke avond vanaf 19.30 uur varen tientallen ballonnen boven het Vechtdal en verder.

Met op zaterdagavond rond 23.00 uur de Nightglow & Lasershow (mits de weersomstandigheden het toelaten)

De feest driedaagse begint op donderdag 28 juni vanaf 19.30 uur wanneer de eerste ballonnen gaan opstijgen. Vanaf 20.00 uur is er muziek in de Hardenbergse feesttent.

Ook op de vrijdag begint het programma vanaf 19.30 uur met het opstijgen van zo’n 30 ballonnen. Vanaf 20.00 uur is er muziek in de Hardenbergse feesttent.

Drakenbootrace en livemuziek
Het feestprogramma eindigt op zaterdag 28 juni met vanaf 9.00 uur de Brunink Drakenbootrace, gevolgd door ‘Het speciale feest’ om 15.00 uur. Vanaf 19.30 uur stijgen opnieuw 30 ballonnen op. Het feest eindigt ’s avonds met muziek in de Hardenbergse feesttent.

Nightglow en lasershow
Wanneer de weersomstandigheden het toelaten is er op zaterdagavond rond 23.00 uur een spectaculaire Nightglow met lasershow plaats op de uiterwaarden van de Vecht


Meer informatie: http://www.ballonfestival-hardenberg.nl/

Ballonfestival in Hardenberg
Drakenbootrace tijdens ballonfestival Hardenberg